längs vägen dör vänskapen


En TRUE and CRIME- serie i sju delar som ges ut åren 2021 - 2027

Klicka på omslagen för att läsa mer om varje enskild titel

FRISTÅENDE BÖCKER

2020

KATTSTRYPAREN Rum 419

I rum 419 på Stadshotellet i Västerås hittas Lasse Wiggeby naken på sängen med ett buntband i plast hårt åtdraget runt halsen. En kudde är placerad över hans förvridna, blågrå ansikte.

Polisiärt tyder allt på ett rånmord, men omständigheterna är märkliga och motiven många.

Efter etthundratre dagar grips...

Läs mer om boken HÄR

2014

HJÄRNVILJA en fajt mot strokedjävulen

JAG STEFAN DI-OMNIA BLEV TRÄFFAD och nedslagen av sjukdomen STROKE, en knockout på hela livet. Livet i hjärnan och i kroppen kändes inte längre som ett liv. Livet var helt utslaget och hopplöst över, helt förlamad 44 år gammal!

Chansen att jag skulle kunna resa mig upp igen var obefintlig, enligt sjukvården.

HÄR BÖRJAR MIN REHABRESA TILLBAKA MOT LIVET efter att jag överlevt den största hjärnblödningen som någon har gjort på tjugofem år i Sverige...

Läs mer om boken HÄR

År ?

LATRODECTUS MACTANS

Svarta Änkan

Är ett möjligt bokprojekt som jag har ligger i bakhuvudet och så gjort sedan några år tillbaka. En bok som bygger på mina personliga möten med den person som benämns att vara Sveriges farligaste kvinna. Personen som avtjänar ett livstidsstraff, henne som jag besökte under 17-månader, ett par tre gånger i månaden. Ett research material  på dryga 200 timmar,  på anstalten, Hinseberg. En mördares bekännelse är det som boken bygger på. 

LATRODECTUS MACTANS är ett projekt som ännu inte är bestämt om det ska genomföras, det är tiden som fäller avgörande. Så vi får se vad det mynnar ut i med tiden...

teaser- trailer- tv-inslag-