HJÄRNVILJA EN FAJT MOT STROKEDJÄVULEN

Jag Stefan Di-Omnia blev träffad och nedslagen av sjukdomen STROKE, en knockout på hela livet. Livet i hjärnan och i kroppen kändes inte längre som ett liv. Livet var helt utslaget och hopplöst över, helt förlamad 44 år gammal!

Chansen att jag skulle kunna resa mig upp igen var obefintlig, enligt sjukvården. Den prognosen lade överläkaren på en av Europas bästa rehab kliniker fram så här:

-Du kommer att sitta resten av ditt liv i en elrullstol som Du sköter med den friska armen. Den skadade sidans ben och arm kommer du aldrig få att fungera igen, möjligen stödja på den skadade sidans ben om Du har något som stöd.

DÄR BÖRJAR REHABRESAN TILLBAKA MOT LIVET

Efter att jag överlevt den största hjärnblödningen som någon har gjort på tjugofem år i Sverige. Nu startar den fysiska och mentala fajten om livet. För ett liv fyllt av värde. Går hjärnan att reparera eller programmera om? Nej och ja!

MED HJÄRNVILJA UPPBYGGD PÅ EN MENTAL STYRKA

Tanken att aldrig ge upp och med orden som tände mig: Sitt inte här och tyck synd om dig själv! Det är inte livet som kommer hit och erbjuder dig livet, Stefan. Det är Du själv som får erbjuda Dig själv ditt liv. Jag litar på dig, så gör det du med! Du vet vad som krävs så kör nu...PSYKOLOG Frank R. raderade ut O:et i Omöjligt åt mig för all framtid år 2008 . Jag ser alltid allt i livet nu som möjligt!

17 AUGUSTI 2013 SPRINGER JAG STADSLOPPET PÅ EN MIL I NORRKÖPING.

DET ÄR MÖJLIGT!

Stort lycka till!

/Stefan/

Köp ett Signerat exemplar av boken HJÄRNVILJA

Just nu, under en begränsad tid kan du köpa dem absolut sista signerade och numrerade  exemplaren av boken

HJÄRNVILJA en fajt mot strokedjävulen

Köp boken i min

  SWISH BookStore  HÄR

Här kan du se klipp från min medverkan hos SVT och TV4 gällande sjukdomen stroke.

Signerade exemplar av boken HJÄRNVILJA finns endast att köpa här på min hemsida  i  SWISH BookStore